LOA: Pelanggan Ini Beli “Top #1 Headphone Noise Cancelling Di Dunia” Dan Ini Yang Terjadi Selepas Beberapa Hari

2 min


#IAmMoneyMagnet – Energi Barang Mahal. The Law of Attraction (LOA).

Tempoh hari ada seseorang kongsi testimoni Diari Kun FayaKuun.

Dia beli headphone bernilai lebih RM1,000 – Sony WH-1000XM3.

 

Sebelum dia beli, dia survey dulu review worldwide tentang headphone tu.

Beberapa bulan dia survey je. Dia aim.

Dia tertanya, “Kenapa aku tak pernah tengok orang pakai headphone tu?”

Dia dah baca ebook I Am Money Magnet.

Antara perkongsian dalam ebook tu,

“Bila kita pakai barang-barang mahal, kita akan bercampur dengan energi-energi mahal. Seterusnya memancarkan pancaran kekayaan.”

Jadi dia pelik, kenapa dia tak pernah nampak orang pakai headphone mahal macam tu di Malaysia.

“Adakah sebab audience headphone mahal ni takde kat public transport? Ada kat tempat have have?”

Antara top headphone noise cancelling yang dia berkenan – Nuraphone.

Both headphone worth RM1,500++. Selain daripada Bose Quietcomfort 35 II.

Jadi, selepas survey few months, dia decide go for Sony WH-1000XM3.

 

Perkongsian dalam ebook IAMM, “Bila kita pakai barang-barang mahal, kita akan bercampur dengan energi-energi mahal. Seterusnya memancarkan pancaran kekayaan.”

Amazingly selepas dia beli headphone tu.. ada 1 masa dia tengah turun ke stesen KTM, dia ternampak ada seorang lagi yang pakai headphone tu.

Kalau headphone tu jenama Sony boleh masuk akal lagi sebab sama jenama tapi yang ini betul-betul sebiji model tu, Sony WH-1000XM3.

Law of attraction, LOA. Hukum tarikan. Inilah yang membuktikan,

“Bila kita pakai barang-barang mahal, kita akan bercampur dengan energi-energi mahal. Lalu kita akan menarik lebih banyak energi-energi mahal.”

Bukan itu sahaja. Dalam ebook IAMM juga, bila kita selalu pakai pakaian mahal, kita akan hasilkan keyakinan, deliver value dan practise attitude yang mahal, yang berkualiti.

 

Apa Yang Terjadi Lepas Dia Beli Dan Guna Barang Mahal?

Apa yang terjadi lagi selepas beberapa hari dia beli headphone mahal tu, dia selalu pakai untuk dengar lagu…

Attitude dia mula berubah. Dia mula rajin workout. Dia rajin manfaatkan masa dia berbanding scroll FB, IG atau buat benda yang sia-sia.

Dia tak mampu jogging lama, dia mulakan seawal beberapa minit. Asalkan workout.

Berbalik kepada 4 priority:

1. Bersenam
2. Membaca
3. Meditasi
4. Deliver value

Apa pun reason kita nak attitude kita berubah supaya kita menghasilkan value yang berkualiti untuk bangunkan 7 aset:

Aset 1: Blog
Aset 2: Database
Aset 3: Knowledge
Aset 4: Meditasi
Aset 5: Gold
Aset 6: Outsource
Aset 7: Network

Terutamanya aset blog. Nak hasilkan artikel berkualiti kena rajin baca 300 buku, tengok 300 videos berkaitan industri / niche yang kita buat.

Barulah dapat capai KPI:

Aset 1: Blog

+ Ada 3,000 artikel.
+ Ada 3,000 video.
+ Ada 3,000 poster.

Aset 2: Database

+ Fasa 1: Ada 1k > 3k > 5k.
+ Fasa 2: Ada 10,000 – 15,000.
+ Fasa 3: Ada 100,000 – 300,000.

Aset 3: Knowldge

+ Fasa 1: Ada 100 buku.
+ Fasa 2: Ada 200 buku.
+ Fasa 3: Ada 300 buku.

Hanya orang yang rajin, attitude baik akan berjaya growkan aset dan hidup kaya raya.

Jadi, nak berjaya kena jadi orang yang rajin.

 

Belajar jadi “MONEY MAGNET” yang menarik kekayaan, emas dan duit datang dengan mudah. Klik sini untuk belajar sekarang

What's Your Reaction?

cute cute
0
cute
lol lol
0
lol
angry angry
0
angry
love love
9
love
omg omg
1
omg
cry cry
1
cry

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *