Subhanallah! Ada Orang Order 200 Bungkus Lepas 9 Hari Amalkan 1 Tip Ni.

2 min


Satu hari ada mesej masuk. Dia tanya,

Mr. H: Ada tip x mcm mana kita nk dpt kn sesuatu dgn mudah, sy nk sangat diari kun fayakun, tp nk bli RMxx blm ckup duit lg, hari2 sy sebut aku dpt diari kun fayakun, tp blm dpt Duit lg. Sy nk sangat Ubh hidup sy.

CH: Tulis kat kertas 9,000x. 1 hari minimum 300x. Duit datang kepada saya dengan mudah. Konsisten dalam 40hari. Insya-Allah magic berlaku asalkan konsisten

Mr. H: Terima kasih sangat2. Sy akan mula Tulis.

CH: Good (y). Lepas 21 hari amalkan, nanti share dengan saya how’s your life.

 

Lepas beberapa hari, dia come back:

Mr. H: 3hari sy tulis dah 800. Alhamdullilah. Sy x de Duit Ada je Org nk tlog.

CH: Alhamdulillah tahniah. Jangan cakap takde duit. Awak pasti ada at least 10 sen kan?

 

#KopipastastatusNG: Jangan biasakan cakap “takde duit”. 10 sen pun duit. Kalau 40x cakap selama 40 hari nanti Allah tarik semua nikmat, baru tau. Betul-betul takde duit #IAmMoneyMagnet

 

Mr. H: Ada. Hari ke 4 dh 1200 sy rasa lebih yakin Duit datang kepada saya dengan mudah

CH: Alhamdulillah. Konsistenkan buat sampai 40 hari.

Mr. H: Tq

CH: Your wealthcome ^_^

 

Beberapa hari kemudian dia mesej Che Happy semula:

Mr. H: Assalamualaikum hari 9 saya tulis. Ada Org oder Nasi dgn saya 200 bungkus mgu dpn, rezeki Allah. X sabar nk tgu gaji nak oder ,diari kun fayakuun

CH: Waalaikumsalam. Wow alhamdulillah. Tahniah tuan. U make it! Total semua dah berapa?

Mr. H: 2700

CH: Wow banyaknya. Rasanya bila konsisten boleh habis 9,000x dalam masa 2 bulan atau kurang. Allright. Teruskan ya.

Mr. H: Smlm dpt wasp ni (dia bagi gambar)

CH: Alhamdulillah. Tahniah!

– The end

Timeline story:

  1. Dia tanya cara dapatkan sesuatu dengan mudah
  2. Che Happy bagi 1 je tip: Tulis kat kertas 9,000x … “Duit datang kepada saya dengan mudah”. 1 hari minimum 300x. Konsisten dalam 40hari. Insya-Allah magic berlaku selagi mana konsisten.
  3. Lepas 3 hari dia tulis 800x, ada je orang tolong dia.
  4. Hari ke-4 dia amalkan, dia mula rasa yakin – duit datang kepada dia dengan mudah
  5. Hari ke-9 dia tulis. Dah 2,700x. Ada orang order nasi 200 bungkus dengan dia.

 

P/s: Tip ini ditaja daripada ebook I Am Money Magnet. Klik sini untuk jadi Magnet Wang sekarang:

https://www.notagembira.com/i-am-money-magnet

Pp/s: Pengajaran yang kita boleh dapat daripada kisah kejayaan ini adalah, lepas Che Happy sarankan tip walau 1 je tip, Mr. H terus buat dan buat. Tanpa tapi, tanpa nanti, tanpa henti.

Ada banyak tip yang boleh saya kongsikan tapi sedikit sekali yang hargai dan buat.

Anda boleh mulakan dengan 7 Amalan Magnet Wang ini jika anda benar-benar menghargai perkongsian ilmu Magnet Wang ini: ^_^

https://www.notagembira.com/7-amalan-jadi-magnet-wang/

 

p/s : Dapatkan lebih banyak karya Nota Gembira di SINI

 


What's Your Reaction?

cute cute
0
cute
lol lol
0
lol
angry angry
0
angry
love love
10
love
omg omg
0
omg
cry cry
0
cry

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DOWNLOAD EBOOK "7 CARA BAHAGIA SAAT INI"
Isi maklumat di bawah dan kami akan beri link muatturun di emel anda!
MUATTURUN PERCUMA
Jangan risau. Boleh unsubscribe pada bila-bila masa. Lepas isi, check emel anda untuk link download
close-link