the 1st anniversary

Salam dan hai! 

Saya Che Happy. Penulis di NotaGembira.com. Anda pasti datang ke sini kerana berminat nak dapatkan karya Nota Gembira antaranya Diari Kun FayaKuun, I Am Money Magnet, Ebook Spiritual Marketing dan banyak lagi.

Sempena Anniversary Sale sejak Nota Gembira aktif beroperasi, kami nak hadiahkan kupon diskaun bila anda capai jumlah pembelian yang ditetapkan. 

Syarat Dan Terma

1. Harga yang dipaparkan dalam page ini adalah harga asal (sebelum diskaun). 

Jika jumlah pembelian anda melebihi jumlah tawaran kod kupon maka anda LAYAK dapatkan harga diskaun dengan syarat – anda WAJIB masukkan kod kupon yang diberikan.

Tanpa kod kupon, pembelian anda akan dikira mengikut harga asal.

2. Hanya produk yang disenaraikan dalam page ini sahaja sah untuk promosi Anniversary Sale Nota Gembira

3. Setiap kupon hanya SAH digunakan 1x sahaja untuk seorang pembeli.

4. Sebarang pembelian yang diragui akan terbatal secara automatik dan anda tidak lagi dibenarkan menebus promosi ini. 

5. Bagi produk fizikal, segala pengeposan akan dibuat pada hari Rabu.

senarai kod kupon

Jika jumlah pembelian anda bermula RM700 dan ke atas, anda akan dapat diskaun 27% dengan masukkan kupon ini: AS700

Jika jumlah pembelian anda bermula RM500 dan ke atas, anda akan dapat diskaun 23% dengan masukkan kupon ini: AS500

Jika jumlah pembelian anda bermula RM300 dan ke atas, anda akan dapat diskaun 20% dengan masukkan kupon ini: AS300

Jika jumlah pembelian anda bermula RM100 dan ke atas, anda akan dapat diskaun 10% dengan masukkan kupon ini: AS100

Kebanyakan produk Nota Gembira adalah ebook (anda hanya dapat link muatturun file format .pdf melalui emel). Sempena Anniversary Sale, kesemua produk fizikal ditawarkan FREE shipping dalam Malaysia sahaja. 

Ya, 100% FREE shipping. Sekali lagi dengan syarat – masukkan kupon.

Bagaimana nak tebus kupon?

Tonton video ini untuk panduan tebus kupon Anniversary Sales

Nota tambah (lupa nak mention dalam video):
Semasa di “Checkout”, isi maklumat lengkap baru buat pembayaran (recommended guna Billplz – Online banking)

Tengah cari panduan upgrade diri untuk ubah hidup, bisnes dan spiritual anda? Cuba tengok karya Nota Gembira di bawah:

Kombo Diari Kun FayaKuun [RM97] - Kombo ebook dan 1 unit diari fizikal

Ada impian tapi masih tak tercapai walau dah buat macam-macam?

Anda akan dibongkarkan bagaimana anda boleh capai impian lebih cepat dengan kuasa penulisan yang terbukti berkesan.

Dikongsikan eksklusif pengalaman lebih 3 tahun tulis impian yang banyak jadi kenyataan hanya dengan menulis impian (dan usaha yang konsisten)!

“People with clear, written goals, accomplish far more in a shorter period of time than people without them could ever imagine.”
– Brian Tracy, International Speaker and Best-Selling Author 

Ebook I Am Money Magnet [RM150]

Anda sudah cuba banyak jenis kaedah buat duit seperti FB Ads, join seminar, Facebook, beli buku, ebook, copywriting, ayat iklan, tetapi masih lagi belum mampu untuk hasilkan duit yang banyak?

Ketahui rahsia bagaimana bangkitkan potensi “money magnet” dalam diri anda untuk menarik keberlimpahan rezeki, kekayaan emas dan duit datang kepada anda dengan sangat mudah dan cepat!

…menggunakan kuasa minda separa sedar yang TERBUKTI BERKESAN mengubah hidup ramai orang.

Ebook Spiritual Marketing [RM150]

Dah lama buat bisnes tapi masih belum menjadi?

Macam-macam sudah apply, seminar, buku, ebook, nasihat mentor bisnes, tapi masih tidak tahu apa punca sebenar kegelapan ini?

Dalam ebook ini, anda akan didedahkan bagaimana kita boleh menarik jualan yang tinggi dengan kempen jualan dan pemasaran kita melalui pancaran aura positif diri.

Spiritual yang kuat inilah yang akan membantu kita memancarkan aura positif keluar dari tubuh kita.

Bila ini berlaku maka kempen jualan mahupun iklan (tidak kira online / offline) dapat menarik ramai prospek / pelanggan yang kita sasarkan dengan mudah.

Ebook Sistem Menjemput Rezeki [RM150]

Anda ada persoalan macam ni?

+ “Mengapa orang kaya terus kaya?”
+ “Mengapa rezeki kita tersekat?”
+ “Mengapa kita selalu berusaha tetapi tidak kaya-kaya?”

Ebook ini adalah sebagai panduan yang bakal menstruktur semula pemikiran tentang rezeki yang selama ini pada fikiran kita, ia hanya berbentuk “wang” semata-mata.

Ketahui cara pantas mengubah kehidupan yang malang bertimpa-timpa kepada kehidupan yang blessing bertimpa-timpa.

Ebook 70 Lessons [RM100]

Ebook 70 Lessons ini adalah tentang bagaimana penulis dapat pengajaran bernilai sepanjang menjalani bisnes, kehidupan,  dan juga spiritual.

Jika anda mahu terus rugi dalam bisnes, kehidupan dan spiritual, jangan beli ebook ini. Boleh teruskan bayar cukai kebodohan beratus ribu ringgit yang ternyata lebih mahal.

“Pengalaman adalah guru yang keras namun sangat berkesan dalam mendidik manusia.”

Ebook Teknik Menjual [RM150]

Tak tahu cara menjual yang menarik pelanggan untuk kerap membeli dengan anda?

+ Kenapa perlu ada 5,000 avatar?
+ Kenapa manusia membeli?
+ Bagaimana nak kumpul 15,000 database?

Ketahui cara tingkatkan jualan 2x ganda dalam masa 12 bulan apabila memahami strategi dan psikologi pelanggan.

Produk Aura Kasih

Aura Kasih 79 diserapkan dengan doa khusus dan aura khas bagi mengaktifkan getaran kasih sayang, cinta, ketenangan dan kebahagiaan. Insya-Allah.

Apabila tenaga diri dan tenaga alam bersatu disulam kuat dengan doa yang ikhlas, aliran rezeki akan menjadi lebih indah. Insya-Allah.

Dengan izin Allah, minyak wangi ini membantu:

👍 Membesarkan dan mencantikkan Aura diri
👍 Mengurangkan stress
👍 Memberikan lebih banyak energi serta meningkatkan getaran tubuh
👍 Melindungi dari energi negatif
👍 Memancarkan daya tarikan serta kelihatan muda
👍 Tampil lebih menarik dan memikat setiap saat
👍 Mudah disayangi oleh semua orang
👍 Melancarkan hubungan diantara pasangan, keluarga dan masyarakat
👍 Meningkatkan rasa cinta diantara pasangan
👍 Melembutkan hati orang yang keras
👍 Meneutralkan perasaan negatif orang lain terhadap diri anda
👍 Mudah bergaul dan diterima masyarakat
👍 Muncul perasaan yakin diri dan berani dalam diri
👍 Menghindar perbuatan negatif pihak lain yang mungkin boleh mendatangkan kerugian pada diri dan perniagaan

Dan 1001 kegunaan impian dan hajat, pelbagai manfaat dan khasiat. Insya-Allah.

Kombo Mandian dan 1 Botol Perfume (calit) [RM100]

Kombo Perfume (Spray) Dan Mandian Aura Kasih 79

Kombo Perfume (spray) dan Mandian [RM150]

Mandian Aura Kasih 79 [RM79]

Perfume (calit) Aura Kasih 79 [RM38]

Ebook Terapi Dompet Berisi versi Premium [RM30]

Mockup Ebook Terapi Dompet Berisi versi premium

Nak belanjakan duit tapi rasa duit tak cukup?

Amalkan 2 langkah yang terbukti berkesan ni untuk buat kita rasa “lebih daripada cukup” walau lepas spend banyak duit!

Dapatkan Terapi Dompet Berisi (versi Premium) sekarang!

Ebook 2 Amalan Menjemput Rezeki RM27k [RM27]

Kisah benar bagaimana pasangan ibu bapa ini mendapatkan duit untuk membayar yuran pendidikan anak mereka yang diperlukan dalam masa yang singkat dengan hanya 2 amalan sahaja.

Ada sebarang pertanyaan?

Gunakan cara di bawah untuk hubungi kami. Expect for late reply jika di luar waktu operasi. Terima kasih untuk kesabaran anda ^_^
 

Waktu operasi: Isnin – Jumaat jam 9am-5pm (kecuali cuti am).

1. Mesej kami di Telegram (klik sini)Pastikan anda sudah install Telegram sebelum klik link.

2. Emel ke notagembira[@]gmail.com dengan tajuk #Helpline. Kami aktif di emel.

Nota Gembira © 2019 All Rights Reserved