Ready stock Diari Kun FayaKuun fizikal masih ada!

Penghantaran: Hari Rabu sahaja

Ada Impian Tapi Masih Tak Tercapai Walau Dah Buat Macam-macam?

Saya Bongkarkan Bagaimana Anda Boleh Capai Impian Lebih Cepat Dengan Kuasa Penulisan Yang Terbukti Berkesan

Dikongsikan eksklusif pengalaman lebih 3 tahun tulis impian yang banyak jadi kenyataan hanya dengan menulis impian (dan usaha yang konsisten)!

Ini Kata Brian Tracy, International Speaker and Best-Selling Author Tentang Penulisan Impian

"People with clear, written goals, accomplish far more in a shorter period of time than people without them could ever imagine." - Brian Tracy

Result TERBARU Penulisan Impian Dengan Diari Kun Faya Kuun - Dapat iPhone 7 PERCUMA*! ‍‍‍‍‍‍ ‍‍

Che Happy amalkan tulis impian ni dah lama. Ia bermula bila baca tentang buku Law  of Attraction (LOA).
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Masa tu saranan penulis tulislah impian kita. 
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Selama saya amalkan, memang ternyata kebanyakan impian kecil dan besar yang ditulis termakbul.
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Dalam pada tu Che Happy belajar sesuatu.
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Selama beberapa tahun, ada 10 impian besar yang dulunya belum tercapai pada sekarang, kecuali 1 iaitu pergi menunaikan umrah bersama keluarga.
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Alhamdulillah saya dah achieve perkara tu. Walau dalam papan impian nak sponsor keluarga namun rezeki Allah tu unlimited, saya pula disponsor.
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Sejak itu saya tak pernah berhenti menulis impian.
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Beberapa bulan yang lalu, saya ada offer iPhone 6 Plus untuk dijual. Beberapa hari ada yang tanya namun tak serius membeli.
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Pada suatu hari, Che Happy dapat mesej dari Whatsapp. Dia cakap berminat nak swap (tukar) iPhone 7 dengan iPhone 6 plus.
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Patotnya kalau iPhone 6 plus swap dengan iPhone 7, saya yang kena tambah duit tapi katanya,
"Takpelah, saya tak kesah pun nak swap tanpa awak tambah duit. Saya suka main game. iPhone 7 ni kecik pada saya."
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Bila kami jumpa (ajak sahabat teman), rupanya dia lelaki yang agak berisi. 3 Page main menu je semua game  walaupun dia status bapak orang.
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Dia pun malas nak minta orang tambah duit. Sebab iphone 6 plus tu sesuatu yang dia perlu. Nak upgrade iPhone 7 plus, dia dalam proses mampu jadi sebab tu dia nak downgrade asalkan screen besar, baru puas main game.
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Ikutkan iPhone 6 plus kena tambah some RM300-RM500 kalau nak iPhone 7 namun alhamdulillah Che Happy dapat FOR FREE!!!
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Out of no where tetiba je ada orang mesej Whatsapp offer swap dengan iPhone 7. Dah la tak perlu tambah duit. Macam dapat handphone je 
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Alhamdulillah.
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Itulah keajaiban bila kita tulis impian kita. Bagi Che Happy, bila kita menulis impian ni secara tak langsung kita sedang berdoa, meminta kepada Allah cuma lain versi iaitu dengan menulis.
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
*Maksudnya alhamdulillah iPhone 6 plus tu bukan terjual pada harga RM1,690 malah lebih! Lepas tu sebenarnya aim downgrade iPhone 6 tapi Allah bagi iPhone 7 FREE plak tu (sebab tak perlu tambah duit apa-apa)!

TEMPAH SEKARANG

Memperkenalkan...

Kombo Diari Kun FayaKuun

1. Ebook Keajaiban Diari Kun FayaKuun (produk digital .pdf. Anda akan dapat melalui emel)

*tak termasuk pen merah

2. Official Diari Kun FayaKuun (diari fizikal yang akan dihantar ke rumah)

KISAH BENAR: Dengan Hanya Menulis Diari... Wanita Ini Dapat Tawaran Pergi LONDON Dalam Masa 30 Hari Sahaja!

Ini pula cerita pengamal Diari Kun FayaKuun
(masa ni belum ada diari fizikal official lagi tapi Che Happy kongsikan cara tulis impian)

Syukur Alhamdulillah. Terima kasih ya Allah.  KeranaMu aku sampai di bumi Dubai, Paris dan London.

Bagaikan bermimpi bila dapat Whatsapp daripada akak sepupu yang inginkan kepastikan jadi ke tidak join dia pergi kursus London.

Ada sahabat ajak pergi ke Turki, Guilin, Hokaiddo.. Dalam hati Subhannallah, banyaknya offer.

Teringat seni berdoa yang dah lama tak amalkan.  Diary pun dah selalu berganti.

Dengan azam tahun baru, aku pergi ke Popular mencari notebook yang sesuai untuk aku jadikan Diari Kun FayaKuun.

Lama juga aku memilih yang terbaik. Dah 1 hari dalam kereta belum lagi aku mula menulis. Lalu, ku bawa diary ke ofis.  Terus ku tulis London, berulang kali. Law of Repeatation.

Yakin akan kekuasaan Allah ya Mujib aku reply nak tapi belum ada cheque bayaran yang bole cover nak bayar tiket flight.  Berdebar-debar juga sebenarnya.  Hari berganti hari. Seminggu dah berlalu.

Bayangkan lagi 3 minggu nak fly namun tiket belum beli.  Kakak sepupu Whatsapp sekali lagi ajak jumpa nak bincang pasal trip ke London.

Alasan dia ofismate tak dapat pergi.  Memang sah la dia nak ada kawan berjalan dan sebilik di tempat orang.

Malam tu,  jumpa kakak sepupu yang tengah sibuk cek hotel guna ipad.  Aku datang dengan kelam kabut sebab dah lambat. Facial customer tadi nasib baik cepat selesai.

Memang agak berdebar sebab tak boleh sediakan duit tiket lagi walau RM2K. Masih positif akan dapat bayaran dalam masa terdekat.

Lepas dah pilih apartment untuk bertiga di London termasuk singgah di Dubai dan Paris, aku masih mencongak dan menyusun plan-plan sebagai backup plan.

Masih belum dapat hint bila akan dapat bayaran yang sangat-sangatku tunggu.

Sebelum balik tu, kakak sepupu bagi kata putus,  dia akan confirmkan tiket esok juga sebelum harga flight berubah, "beli tiket guna credit card aku dulu la," kata dia.  Ya Allah,  syukur sangat dengan kata-kata kakak sepupu.  Terlepas 1 beban.

Masuk dalam kereta,  aku menangis terharu.  Akan jadi realiti ke impian ku ingin ke London.

Keesokkan harinya,  aku tak pergi ke ofis. Hati memang terus berdebar.

Sunyi whatsapp dari kakak sepupu belum sekali pun berbunyi. Menjelang lepas asar baru dia whatsappkan sms dari Citibank yang sahkan pembelian tiket ku ke London.

Ya Allah syukur sangat.  Sungguh bertabah. SMS tu patut pagi tadi lagi dah dapat.  Dia sibuk sangat sampaikan terlupa nak whatsapp. Hatiku jadi sedikit lapang. Membayangkan impian ku ingin ke London hampir jadi realiti.

Aku terus positif dan tambahkan istigfar, selawat.

Tiba-tiba Kak sepupu bagitahu itinerary tiket dah ready. Syukur dengan rezeki yang telah Allah sediakan buat diriku.

Sangat teruja bila nak buat preparation tanpa ada budget extra utk travel waktu ekonomi camni kt Msia. Aku teruskan menulis impian yang ku pegang ketat-ketat pegi juga ke London kali ni dengan berbekalkan RM20K.

Betul, Allah Ya Sami,  1 persatu cek bayaran ku terima pun diluar jangkaan walau bukan cheque bayaran yang paling ku tunggu ku terima.

Walaupun dapat RM13k aje, aku dapat juga beli baju baru beberapa pasang, kasut baru untuk persiapan holiday koboi.

Subhannallah. Sungguh indah ciptaan Allah. Cantik pemandangan di Dubai. Walau cuma 3 jam,  dapat keliling pusing bandar Dubai.

Paris,  lagi menyamankan jiwa.  Sangat tenang dengan cuaca yang mendung dan sedikit hujan renyai pagi tu.  Sejuk mencengkam tulang.

London,  sungguh indah dan cool.  Walaupun kulit wajahku menjadi kering.  Pengalaman berholiday kali ini amat mengesan dalam diri.

Aku lebih mensyukuri nikmat setiap rezeki yang Allah telah sediakan untuk diriku,  ibuku dan keluargaku setiap hari.

Lagi 1 malam jer lagi kat London, aku dah nak balik Malaysia. Happy sangat-sangat ya Allah.  Terima kasih ya Allah. Terima kasih ya Allah.

TEMPAH SEKARANG

Ada banyak lagi testimoni personal Che Happy tentang penulisan impian menggunakan Diari Kun FayaKuun

Laptop Asus dan Jam Tawaf MEM

Masa saya post gambar ni, saya dah dapat Laptop Asus pada 16 Jun 2017. Tak lama lepas tu alhamdulillah dapat juga jam tawaf besi MEM pada 8 Julai 2017. Kurang 2 minggu lepas post gambar ni.

(Saya tak dapat nak tunjuk diari yang saya tulis nak laptop dan jam tu sebab diari dah terlalu banyak hoho. Tak tahu tulis diari yang mana satu)

Pergi umrah dengan ibu bapa

Tarikh tulis diari ni 23 Ogos 2016. Dapat offer pergi umrah dalam 3 bulan sebelum bertolak.

Alhamdulillah pada Disember 2017, saya dapat pergi menunaikan umrah bersama ibu bapa, dan akak.

Selain daripada menulis dalam diari, anda juga boleh melukis impian.

Jadilah seperti kanak-kanak yang tidak terikat akal fikiran mereka dengan apa juga batasan. Free your mind ketika menulis impian.

Lagi Testimoni Pengamal Diari Kun FayaKuun

"Ditangguhkan pembayaran bil masa tak bawa cash."

"Saya rasakan energi penulisan impian saya."

Ini yang anda akan dapat:

1. Ebook Keajaiban Diari Kun FayaKuun (produk digital .pdf. Anda akan dapat melalui emel)

2. Official Diari Kun FayaKuun (diari fizikal yang akan dihantar ke rumah)

3. FREE shipping diari fizikal dalam Malaysia sahaja

Okey Che Happy, saya berminat! Berapa harga?

Dengan kombo ini, ia akan bantu anda untuk capai daripada sekecil-kecil hingga sebesar-besar impian. Ia adalah perkongsian peribadi selama lebih 5 tahun praktikkan penulisan impian.

Eksklusif untuk anda yang bertindak SEKARANG, saya offer...

Harga biasa: RM197

Anda perlu bayar

RM97 sahaja

FREE postage. Che Happy belanja kos penghantaran.

PENTING:

FREE shipping dalam Malaysia

(Masukkan kod kupon "DKFK" di ruang kupon Checkout)

Klik button di bawah untuk dapatkan sekarang!

Saya Nak Kombo Diari Kun FayaKuunKlik sini untuk mulakan penulisan impian sekarang

Perlukan Bantuan?

Gunakan cara di bawah untuk hubungi kami.

Waktu operasi (Malaysia): Isnin - Jumaat (kecuali cuti am) jam 9am-5pm

Expect for late reply jika di luar waktu operasi. Terima kasih untuk kesabaran anda ^_^

.

1. Mesej kami di Telegram (klik sini). Pastikan anda sudah install Telegram sebelum klik link.

2. Emel ke notagembira[@]gmail.com dengan tajuk #Helpline. Kami aktif di emel.