I AM - Money Magnet

Perhatian kepada "Usahawan Online" Malaysia

Adakah anda pelik melihat orang lain punya “bisnes” meriah,  duit berkepuk-kepuk, banyak jualan. Tetapi setelah bertahun-tahun berlalu keadaan itu tidak pernah berlaku kepada diri anda.

 
Anda sudah cuba banyak jenis kaedah buat duit seperti FB Ads, join seminar, Facebook, beli buku, ebook, copywriting, ayat iklan, tetapi masih lagi belum mampu untuk hasilkan duit yang banyak…
 

DEKAT MANA SILAPNYA?
 
 

Jangan risau! Ramai orang ada masalah yang sama. 

Memperkenalkan

Ebook
I Am Money Magnet

Ketahui RAHSIA Bagaimana membina bisnes yang boleh MENARIK PELANGGAN serta kajian saintifik bagaimana "MAGNET DUIT" itu boleh berlaku...

Ebook ini adalah 100% dalam bahasa Melayu. Pembaca akan dapat ebook dalam format .pdf setelah melakukan pembayaran, melalui emel.

Langgan Tip "I Am Money Magnet" Secara PERCUMA!

Lengkapkan maklumat anda untuk ketahui bagaimana jadikan diri anda “Money Magnet”:

Nama

Emel

Adakah anda golongan yang sesuai baca ebook ni?
Sebelum anda nak teruskan niat untuk baca page ni sampai habis, lebih baik anda check dulu adakah anda orang yang betul-betul perlukan ebook ni.

Ebook ni bukan semua orang perlu dan patut beli. Jadi pastikan anda orang yang betul-betul layak untuk hadam ilmu dalam ebook ini nanti.
  • TAKUT BAWA DUIT BANYAK dalam dompet? Bila keluar dari bank dengan duit yang banyak je rasa takut, takut orang curi (mostly BERFIKIRAN NEGATIF tentang duit).
  • Ada INCOME BESAR, SALES BESAR tapi TAK TAHU ke mana perginya duit tu. Asal ada je kat tangan atau bank, cepat je habis. Selepas beberapa tahun, simpanan RM10,000 pun TAK ADA!
  • Hutang BERTIMBUN. Hampir setiap hari STRESS memikirkan hutang yang TAK PERNAH SELESAI. Lebih banyak fikirkan hutang daripada income yang mendatang.
  • DUIT BANYAK tapi sentiasa rasa SUSAH HATI bila nak belanjakan duit sebab TAKUT TAK CUKUP bila dah keluarkan duit. Semakin banyak duit keluar, semakin banyak duit kurang.
  • Rasa TAK CUKUP nak berbagi dengan ibu bapa, keluarga sebab banyak komitmen nak kena lunaskan. Suami / isteri dan anak-anak lagi.
Jika anda dalam golongan di atas, TAHNIAH! Anda berada di halaman yang betul!

Apa yang perlu anda lakukan sekarang adalah tenangkan diri anda, duduk dengan selesa dan teruskan membaca setiap apa yang saya sampaikan di bawah. Ini mungkin akan mengubah nasib anda kepada yang lebih baik.

Ada Simpanan Not RM100 berjumlah RM10k++ Dan 3 Syiling Dinar Pun Boleh Ada Masalah Kewangan Semula... Walau Rasa Dah Betul Praktikkan Ilmu "MONEY MAGNET"

Ini kisah sebenar Anis (bukan nama sebenar). Pada tahun 2013, ada seseorang pernah pesan kepada dia, 

“Simpan 10% daripada income you. Itulah permulaan kekayaan you suatu hari nanti.”

 

Tapi dia tak dengar. Dia tak ambil peduli tentang nasihat tu. 

“10% je kot! Apa la sangat yang boleh jadi kaya dengan 10% tu!”

Tahun kian berganti. Walau dalam kedegilan, dia buat juga simpan 10% untuk beberapa tahun pertama. 

Bayangkan dia pernah dapat simpan dan pegang CASH RM10,000 pada umur 20-an. Termasuk dapat simpan 3 syiling dinar bernilai RM700++ setiap satu!

 

Yang tak bestnya, tidak lama selepas itu dia ditimpa masalah kewangan yang buat dia kena guna duit RM10,000. Habis duit tu perlu digunakan KESEMUANYA!

 

Jadi dia dah takde simpanan. 3 Syiling dinar tu pun dia jual semula untuk dapatkan duit cash. 

Kehidupan dia mula down sejak itu bila takde simpanan dan aset. 

Suatu hari dia terbaca tentang ilmu I Am Money Magnet. Dia mula praktikkan tip IAMM yang dikongsi oleh penulis. 

Antara tip pertama yang dia praktikkan adalah tampal not RM100 berwarna UNGU di dinding. Dia gantung pada vision board. Tujuan dia supaya mata dan minda separa sedar dia sentiasa nampak duit tu: RM100 dan berwarna UNGU.

 

Salah satu kesalahan ramai orang adalah anda nak jadi MONEY MAGNET yang sering dikaitkan dengan perkara-perkara mahal tapi not RM100 dalam dompet pun anda takde!

 

Macam mana “Like nak attract Like”, “not RM100″ nak attract not RM100” yang lain kalau 1 pun takde!

AKTIFKAN SEMULA "MONEY MAGNET":
Apa yang berlaku kepada Anis selepas 2 bulan simpan sekeping not RM100?

I Am Money Magnet - not RM100 depan belakang

Contoh not RM100. Sumber dari Google

Selepas Anis dah terbiasa tengok not RM100 selama 2 bulan, ini yang terjadi kepada dia. Ini pengalaman yang dia kongsikan selepas amalkan salah satu ilmu I Am Money Magnet.

 

Yet I would like to sharing about camne saya mula simpan not RM100 ungu.

 

Daripada sekeping not Rm100 yang saya “bela” / “simpan” > letak kat vision board tampal tepi dinding about 2 months, alhamdulillah sekarang dah membiak jadi RM2k++ not RM100. Within 1 month plus plus. Almost 2 month. 

 
Means saya simpan not RM100 niat untuk kekayaan bertambah selama 2 bulan. The next 2 month mula menunjukkan result impak simpan not RM100. (Roughly 4 months).
 
Ada simpanan lebih saya terus beli 10g gold baru

Total ada simpanan kekayaan dalam almost RM5k jugala. Alhamdulillah. Dalam masa yang sangat singkat bagi saya.

 
Lepas dah RASA impak bila tak simpan 10%, saya lebih behave dalam simpan duit. Ikutkan rasa nak belanja je RM2k tu tapi teringat apa yang terjadi this few years once stop simpan 10%. 
 

Bukan sahaja ada saving not RM100 worth RM2k++. Alhamdulillah saya juga ada 10g Gold bar. Simpan bawah bantal.

 

Memula ada RM1,5++ je not RM100. Main masuk je bawah bantal sebab selalu hunting for not Rm100, tahu2 dah ada RM2k++. Niat simpan untuk kekayaan bertambah. 

Persoalannya: Adakah dia hanya simpan not RM100 dan tak buat apa-apa? ATAU ada lagi hidden code yang perlu dihack untuk buat semua je MENJADI!

Ketahui rahsia bagaimana bangkitkan potensi "MONEY MAGNET" dalam diri anda untuk menarik keberlimpahan rezeki, kekayaan emas dan duit datang kepada anda dengan Sangat mudah dan cepat!
...menggunakan kuasa minda separa sedar yang TERBUKTI BERKESAN mengubah hidup ramai orang

Ini apa yang anda akan belajar dalam ebook "I Am Money Magnet"

  • RAHSIA “hack secret code” untuk jadikan “Manifest Formula” BERKESAN – formula bagaimana menukar impian jadi realiti.
  • Beli barang MAHAL dulu buat BUAT DUIT atau BUAT DUIT dulu baru beli barang MAHAL?
  • Ketahui 12 Aplikasi Fizikal yang anda perlu lakukan untuk jadikan diri anda “MONEY MAGNET” yang menarik energi KEMEWAHAN dan KEREZEKIAN dengan mudah walau tanpa anda sedar!
  • 7 Proses membuat iklan anda patut buat ketika membuat iklan yang aktifkan “MONEY MAGNET” dalam bisnes anda dan menarik LEBIH RAMAI pelanggan yang setia
  • Macam mana nak “HACKING” aura anda supaya menjadi selari dengan “orang buat BANYAK DUIT”
  • 10 To Do List yang anda patut buat untuk jadikan diri anda "MONEY MAGNET" daripada segi dalaman yang memudahkan anda menarik wang dengan MUDAH DAN PANTAS!
  • Sebelum nak jadi “MONEY MAGNET”, anda kena buang 25 JENIS PEMIKIRAN yang menolak wang. Jika 90% pemikiran anda adalah NEGATIF tentang duit, itu boleh jadi sebab 90% kenapa anda TAK BERJAYA jadi MONEY MAGNET.
Siapakah Penulis Ebook I Am Money magnet?

Ebook ini telah ditulis oleh penulis bernama Ahmad Shahidan dengan nama pena Supersonic @ Inche Hujan. Beliau merupakan seorang Penulis, Pelabur Dan Usahawan.

Beliau telah menulis beberapa buah ebuku (buku digital) yang berkaitan dengan topik (1) Ebook Sistem Menjemput Rezeki, (2) Ebook I Am Money Magnet, (3) Ebook Spiritual Marketing, (4) Ebook Teknik Menjual, (5) Ebook 70 Lessons.

Kini apa yang telah beliau hasilkan melalui penulisan adalah dari gabungan serta rangkuman yang digarap secara sempurna sepanjang kajian yang dilakukan dan setiap apa yang beliau tulis pernah dikongsikan kepada para membaca beliau seperti gambar di bawah.

Oleh itu jika anda ingin merujuk topik tentang I Am Money Magnet (IAMM) maka Tuan Shahidan merupakan insan yang tepat untuk anda rujuk dengannya.

RASAKAN pengalaman seperti mereka yang dah baca dan praktikkan ilmu dalam ebook "MONEY MAGNET" ni

Sebelum ni, banyak memori negatif dan trauma yang dalam tentang wang.

Selepas baca dah mula faham bagaimana untuk menarik wang dan BANYAK perkara positif berlaku dalam hidup saya.

IAMM telah bantu saya peroleh sejumlah wang yang PALING BESAR dalam hidup saya setakat ini.

Dapat komisyen daripada projek abang ipar bernilai RMxx,xxx.
Hampir pukul 11.30 malam, walau ngantuk sangat tapi tetap baca ebook sampai pukul 2 pagi. Terpaku dengan ilmu ebook sampai susah nak tidur.
Mula faham wave energy FEEL beli barang mahal.

Saya cabar diri beli barang mahal sebab nak buang mindset bajet dan nak masuk circle orang-orang berjaya.
Ilmu sebegini yang saya damba-dambakan selama kaji berkenaan kuasa minda separa sedar.

IAMM fokus bagaimana tabiatkan diri jadi seorang "MONEY MAGNET" yang realiti - menyeluruh daripada sudut minda, fizikal, material, spiritual dan semuanya.

Sebuah ebook yang DASYAT!
Biasa saya shopping tudung dekat pasar malam sebab kalau beli yang mahal-mahal saya fikir membazir je.

Bila saya praktik pakai tudung yang mahal tu selalu, rasa lebih yakin bila berjumpa dengan orang ramai dan rasa diri lebih cantik.

Wahh bestnya! Saya nak juga!
Macam mana nak dapatkan?

Senang je nak dapatkan ebook ini. Anda hanya perlu klik butang "Tempah Sekarang" dan terus lakukan tempahan.

Bagi mendapatkan ebook I Am Money Magnet ini, anda hanya perlu laburkan sebanyak...

Harga biasa: RM197

Tapi tak perlu bayar sebanyak itu. Anda hanya perlu bayar...

RM150 sahaja

Bayangkan... hanya dengan RM150 sahaja, ini perubahan hidup yang anda akan alami selepas praktikkan ilmu IAMM:

  • IDEA CANGGIH akan mula hinggap pada diri anda.
  • Duit terasa LEBIH LAMA berada dalam tangan.
  • Duit dalam bank SEMAKIN MENINGKAT.
  • Peluang dan bisnes SEMAKIN LANCAR.
  • + Orang MUDAH bagi duit.

Dengan izin Allah, ia berlaku.

Jika anda serius untuk mengubah hidup menjadi "MONEY MAGNET" yang sebenar, klik butang "Tempah Sekarang"

ecover ebook I Am Money Magnet png

Nota: Penjualan hanya dalam versi ebook (buku digital) sahaja. Selepas pembayaran, pembaca akan dapat link muatturun untuk membacanya dalam format .pdf. Tiada buku fizikal ditawarkan untuk dapatkan ebook ini.

Pelaburan Anda Dijamin Sepenuhnya

money-back-guarantee

Ebook ini dilindungi 30 hari insurans ilmu. Ini bermaksud anda boleh tebus wang, jika teknik dalam ebook ini tidak berkesan dalam masa 30 hari ia dipraktikkan.

Dengan syarat, bagi kami review semua tugasan yang telah diberikan dalam ebook. Jika kami dah tengok semua dan ternyata tak berikan apa-apa hasil positif kepada anda, kami akan pulangkan duit anda 100%!

Anda juga peroleh hak untuk simpan ebook IAMM.

  • Ya, saya faham saya akan peroleh Ebook I Am Money Magnet dan 30 hari insurans ilmu
ecover ebook I Am Money Magnet png

Nota: Penjualan hanya dalam versi ebook (buku digital) sahaja. Selepas pembayaran, pembaca akan dapat link muatturun untuk membacanya dalam format .pdf. Tiada buku fizikal ditawarkan untuk dapatkan ebook ini.

PS: 90% Aktiviti “I Am Money Magnet” anda tak berksan adalah kerana 90% mindset anda tidak yakin anda boleh jadi “MONEY MAGNET”.

PPS: Ebook “I Am Money Magnet” akan membantu anda untuk belajar macam mana menjadi “MONEY MAGNET” yang sebenar secara realiti lengkap daripada sudut minda, fizikal, material, spiritual.

PPPS: Lebih cepat anda beli, lebih cepat anda habiskan dan buat, lebih cepat anda menjadi “MONEY MAGNET” sebenar dalam kehidupan dan bisnes anda.

 Copyright 2018 © NotaGembira.com