Nak Jadi Magnet WANG? Lakukan 7 Amalan Ini Dalam Masa 21 Hari (Ramai kata BERKESAN)

3 min


I Am Money Magnet

Adakah anda berminat menjadikan hidup sebagai magnet wang? Sudah lama tahu, dengar, mungkin ada yang apply, tapi kurang menjadi.

Di sini ada 7 kaedah mudah yang anda boleh apply, dan ianya menjadi. ^_^

 

1. S/N 9

792…hujung no. sirinya adalah 2. Cari yang hujungnya no. 9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Setiap kali anda dapat duit, lihat nombor bersiri.

Last sekali ada No. 9, simpan duit tu bawah tilam. Then anda sudah tidur atas duit.

Tujuan nombor tu adalah untuk hantar message dekat minda – “saya ada duit.”

Niat untuk peluang kekayaan dan kejayaan.

 

No. 9 just nak bentuk aliran data yang unik dalam minda. Boleh juga guna no. lain 1,2,3,4,5,6,7,8. Tak kisah.

Yang penting kita nak 1 nombor sahaja. Ini intention yang kita nak, itu yang akan attach.

Ini juga salah satu ‘small manifest’. Sebelum nak manifest yang besar-besar, manifest yang kecil-kecil dahulu. ^_^

 

2. Balang Kaca

Pakai balang kaca yang transparent (boleh nampak dalam).

Then letak dalam bilik yang senang anda nak lihat hari-hari.

Penuhkan duit dalam balang tu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tujuan: Minda anda akan detect “saya ada duit“.

Niat, untuk peluang kekayaan dan kejayaan.

 

3. 13 Doa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cari 13 doa daripada hadith sahih, tentang rezeki.

Buat poster, tampal dekat dinding.

Doa daripada hadith, dia terlalu advance.

Structure ayat sangat bagus untuk aliran data dalam minda.

Benda ini tidak berlaku serta merta, tapi slowly anda punya life akan menjadi miracle.

 

4. Unpredictable Income

You don’t get what you want you get what you are.

Peluang, sales, duit boleh datang macam magis. Magis always ada disekeliling kita, u just need to believe.

Kenapa x ramai orang selalu dapat magis? Reason dia internal > xde benda yang mereka dapat hold.

Simpan duit, balang kaca, gold dalam wallet, saving 10%.

Ini semua melatih habit diri untuk hold gelombang duit.

The moment anda mula apply, banyak magis boleh berlaku.

 

5. Rezeki (Wang) Ada Di Sekeliling Kita

When you believe you will receive. Wang / rezeki hampir dan terlalu hampir.

– Phone call > bisnes > wang
– Friends > bisnes > wang
– Facebook > bisnes > wang
– Email > bisnes > wang
– Jiran > bisnes > wang

Duit ni dia boleh datang dekat sekeliling macam magis.

Bila kita ‘betulkan’ gelombang diri, then magis akan muncul.

 

6. Air Garam Bukit

Che Happy ada kongsikan cara buat mandian Garam Bukit menggunakan ais + garam bukit + mandian Aura Kasih 79

 

Garam bukit original warna hampir kepada coklat/merah.

Garam bukit tidak akan berwarna putih bersih. Kebiasaan harga dia mahal sikit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yang harga mahal, ada sebab dia mahal. Kalau mampu apply mandi air garam bukit.

Or, boleh juga permulaan pakai garam halus RM2 tu.

Bila anda rajin apply, lama-lama akan rasa life anda jadi berbeza.

 

7. Gold 10g Simpan Dalam Wallet

Awal-awal dahulu saya tak perasan jumlah gram memainkan peranan.

Boleh mulakan dengan 1g. Then usahakan dengan relax to achieve 1 dinar / 10g.

Letak dalam wallet, then magis akan mula muncul.

 

Apa yang terjadi kepada mereka yang dah amalkan 7 amalan ni? Biar gambar berbicara 😀

Ini antara sekian banyak ‘pengalaman sebenar’ setelah menyimpan emas dalam wallet.

Rasa itu perlu wujud dahulu, dan kemudian hari-hari mendatang message itu akan berulang-ulang dalam minda, dari situ duit akan datang.

Apa yang kita fikir = Doa = Attraction!

Masalah ramai orang ialah, CORAK BERFIKIR tak betul, tu sebab wang susah nak datang dalam hidup.

Jika pemikiran seperti Cikpuan di atas telah ada, nescaya dengan sedikit sentuhan kehidupan akan berkembang dan terus menerus berkembang.

Magis demi magis akan mula muncul dalam hidup. ^_^

Dekat atas tu mostly untuk part INTERNAL.

Untuk EXTERNAL apply Red Audi Structure / SLM structure.

1. BRANDING
2. DATABASE
3. SOCIAL INTELLIGENT
4. LIFESTYLE
5. NETWORKING

Next 3-5-7 tahun, anda punya life akan jadi berbeza.

Kredit: Penulis I Am Money Magnet

 

Klik sini untuk jadi MONEY MAGNET sebenar sekarang


What's Your Reaction?

cute cute
6
cute
lol lol
2
lol
angry angry
3
angry
love love
79
love
omg omg
6
omg
cry cry
3
cry

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DOWNLOAD EBOOK "7 CARA BAHAGIA SAAT INI"
Isi maklumat di bawah dan kami akan beri link muatturun di emel anda!
MUATTURUN PERCUMA
Jangan risau. Boleh unsubscribe pada bila-bila masa. Lepas isi, check emel anda untuk link download
close-link